2B Bio Beauty mélyhámlasztás – bőrmegújítás | Tangea Kft.

2B Bio Beauty mélyhámlasztás – bőrmegújítás

Megújulás a természet segítségével - 2B Bio Beauty mély hámlasztás – bőrmegújítás

A 2B Bio Beauty mély hámlasztás - bőrmegújítás természetes hatóanyagok, ásványok és növényi kivonatok segítségével újítja meg az arcbőrt már 1 hónap alatt. Ez a regeneráló eljárás a bőr roncsolása nélkül, a mély, sejtes rétegekre gyakorolt hatással éri el a teljes biomegújulást.

Biomegújulás, mivel a hámlasztás során nem alkalmazunk sem kémiai, sem savas anyagokat, mindössze a természetes hatóanyagokra építjük fel a bőrmegújító kúrát.
A hámlasztás hatására a bőr külsőleg felfrissül, az arcszín egészségessé, üdévé válik. Új hámréteg jön létre, ahol kevésbé láthatók a szeplők, májfoltok, hegek, aknék nyomai. A felületi ráncok mérséklődnek. Belsőleg a sejtes rétegek kollagén termelődése fokozódik, ezáltal érve el a tökéletes megújulást.

body_2b_bio_beauty.jpg

2B Bio Beauty alkalmazási területe:

A hámlasztás kiemelten ajánlott pigment foltos, akne heges, napbarnított, szoláriumozott bőrre. Javasolt továbbá dohányos, fakó, érett, ráncos, zsíros, problémás bőrtípusra is.

Ellenjavallat:

Terhesség; szolárium használat és gyantázás az egyes kezelések között és közvetlenül a kezelések előtt-után; allergia; egyes gyógyszerek tartós szedése; nyílt sérülés, irritált bőrfelület; más termékcsalád termékeivel történő kombináció; 60 év felett csak anti-aging kezeléssel egybekötve alkalmazható.

Információk a vendégeknek a 2B Bio Beauty mély hámlasztásról:
  • Egy kezelés 45-60 percig tart.
  • A hámlasztáskúra megkezdése előtt javasolt egy alapos manuális kozmetikai arctisztításon részt venni.
  • A hámlasztás egyes kezelései után tilos a szoláriumozás, napozás, önbarnítók használata; a bőrt tilos napsugárzásnak kitenni!
  • A hámlasztás kúra megkezdése előtti két hétben, illetve a kúra ideje alatt nem javasolt a bőrfelület gyantázása, mivel ezáltal sérülhet a hámréteg, amely pigmentálódáshoz vezethet.
  • A hámlasztás fázisát követően vörösödés, égető, szurkáló érzet alakul ki, amely a nyugtató maszkok hatására mérséklődik.
  • A szurkáló érzet a kezelést követő 2-3 napban, egyre enyhébbé válik, de érzékelhető marad.
  • Az allergiás reakciók elkerülése miatt a hámlasztáskúra idején csak a 2B Bio Beauty termékcsalád krémjeinek, arctisztítóinak használata javasolt.
  • A termék nem alkalmazható terhesség esetén!
  • A kezelés hatására általában megfigyelhető a bőr hámlása, de ez a folyamat nem törvényszerű!

A hámlasztás kúra során szigorúan be kell tartani a kezelési instrukciókat, illetve kötelező a komplett termékcsalád használata, mind az otthoni, mind a szalonhasználat esetén.