Hydroabrasion vízsugaras hámlasztás | Tangea Kft.

Hydroabrasion vízsugaras hámlasztás

Amikor a bőr fellélegzik - Hydroabrasion vízsugaras hámlasztás

30 perc alatt, 1 készülékkel 3 klasszikus kozmetikai kezelés - hámlasztás, hidratálás, nyirokmasszázs - látványos eredményei érhetők el: megtisztított, hidratált és nyugodt bőr, megélénkült keringés.

A hámlasztás eljárásának célja az elhalt hámlemezek eltávolítása, és a bőr önmegújító folyamatainak ösztönzése. A víz energiája megnyugtatja, hidratálttá teszi a bőr szövetét, és átmasszírozva élénkíti keringését.

Ha a kezelést kúraszerűen használjuk és a kúrák között szinten tartó kezeléseket végzünk, akkor sok esetben mellőzni lehet a különböző savakat és egyéb vegyi anyagokat. A nyomkodás gyakorta elmaradhat, vagy minimalizálódik és könnyebbé válik.

body_hydroabrasion.jpg

A vízsugaras hámlasztásigénybe vehető önálló arckezelésként vagy a hagyományos kozmetikai kezelés egyes fázisainak kiegészítéseként is.

Hydroabrasion alkalmazási terület:

A vízsugaras hámlasztás bármely bőrtípuson alkalmazható, legyen az akár érzékeny, fiatal, aknés, vagy érett, megvastagodott hámszövetű bőr.

Ellenjavallat:

A vízsugaras hámlasztás kezelésének nincs ellenjavallata.

Információk a vendégnek a hydroabrasion vízsugaras hámlasztásról:

A Hydroabrasion vízsugaras hámlasztás egy kellemes komfortkezelés, amelyet megelőzően semmilyen instrukciót nem kell betartani. Akár munkába menet is igénybe veheti, hiszen látható nyomok nélkül, felüdülve fog távozni a kozmetikus székből.